sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Rapeat wingssit

Rapsakat kanansiivet/-koivet valmistuvat näppärästi uppopaistamalla. Ohje on yksinkertainen, tarvitset seuraavia aineita.

  • Maustamattomia wingssejä (jos ei saatavilla, pese horneteista marinadi pois)
  • 2dl vehnäjauhoja
  • 1tl suolaa
  • 1tl mustapippuria
  • 2dl vissyvettä
  • 2 munan valkuaista
Sotke kuivat aineet keskenään sekaisin, lisää mukaan vielä vissy ja munanvalkuaiset. Sekoita vielä kunnolla kaikki sekaisin. Lämmitä öljy 180c asteiseksi ja dippaa kananpalat taikinassa kauttaaltaan ja laita keittimeen 8-10minuutiksi.  Lopuksi asettele paistetut kanat talouspaperin päälle keräämään ylimääräinen öljy. Nautitaan dippikastikkeen kanssa. Toimia on esimerkiksi Sweet chilikastikkeet, Estrellan american hot ja auradippi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti