lauantai 5. toukokuuta 2012

Ribsit

Näin valmistuu todella maukkaat ja mureat possun kyljet.

Tarvitset:

Hiero kuivamauste lihan pintaan ja anna maustua vähintään 4tuntia, mieluiten yön yli. Maustumisen jälkeen siirrä ribsit uunivuokaan ja lisää vuuan pohjalle 2desilitraa vettä. Jos rub maustetta on vielä jäljellä voit hieman ripotella sitä lihan päälle. Lopuksi peitä vuoka foliolla ja laita uuniin 175c asteeseen ja anna olla 1tunti ja 45minuuttia. Kun aika on kulunut ota vuoka pois uunista ja anna lihan vielä vetäytyä 15minuuttia folion alla. Sitten enää otetaan lihaan väri grillissä/uunissa grillivastuksilla ja sivellään muutamia kertoja grillauskastiketta päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti