sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Rullakebab

Rullakebab on yksi suosikki kebuistani. Tarviset siihen seuraavat tarvikkeet:
-1.25dl vettä
-2.5dl jauhoja
-1tl kuivahiivaa
-1rkl öljyä
-1rkl sokeria
-½tl suolaa

Täyte:
-Kebabkastiketta
-Kebablihaa ohje
-Tomaattia
-Kurkkua
-Salaattia

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, ja muut aineet perään. Lisää jauhot ja sekoita hyvin kunnon sitkon aikaansaamiseksi. Kaulitaan hyvin jauhotetulla alustalla ohueksi levyksi ja pistellään haarukalla ilmareikiä. Tämän jälkeen paista pohja 250c uunissa n.5min. Uunista pois ottamisen jälkeen valele kebabkastiketta koko pohjaan. Sitten lisätään kebabliha melkein keskelle pohjaa (ei koko pohjan täydeltä). Lihan päälle voi laittaa mieluistasi juustoa. Sitten pilkotut tomaatit ja kurkku ja salaatti lihan päälle ja kääritään folioon rullaksi. Paketin voi vielä kääriä pyyheliinaan ja antaa hetken pehmetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti